Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Μπούστο Ραπτικής


Κοίτα λοιπόν τι μπορεί να φτιάξει ο άνθρωπος με γυψόγαζα, εφημερίδες, ατλακόλ και .... ένα παλιό καλόγερο που είχε πάρει δρόμο για ... τα σκουπίδια!!!

Την περασμένη Παρασκευή βρεθήκαμε με την φίλη μου Χριστιάνα. Μεταξύ πολλών αστείων, γέλιων, γυψόγαζας και με την ανεκτίμητη βοήθειά της αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές της αδελφής της Ναταλίας .... είχα την χαρά να γυρίσω σπίτι με το "ΚΟΡΜΙ". Που να κοιμηθώ το βράδυ? Που το μυαλό μου γύριζε και η μία ιδέα διαδεχόταν την άλλη, τα υλικά τριβέλιζαν το μυαλό μου και τα χέρια μου με έτρωγαν!!!! Ξεκίνησα λοιπόν με πολλές στρώσεις εφημερίδας και ατλακόλ και το "ΚΟΡΜΙ" γέμισε και σταθεροποιήθηκε ακόμη πιο πολύ. Και μετά? ??????
Κάτι μου έλειπε .... Ήθελα το "ΚΟΡΜΙ" να αποκτήσει και ανάστημα!!!! Και γύρνα από εδώ .... και γύρνα από εκεί ..... να σου μπροστά μου ένας παραπεταμένος καλόγερος που μετά από πολλά χρόνια στο "καθήκον" είχε πάρει το δρόμο για τα σκουπίδια. Και έτσι τον υιοθέτησα και αυτός για να μου το ανταποδώσει φόρεσε το "ΚΟΡΜΙ" και εγώ με τη σειρά μου το έντυσα. Και έτσι για μια πινελιά τσαχπινίας στο μαύρο του φόρεσα στο λαιμό και μια κορδέλα (σατέν & δαντέλα, όπως αρμόζει στις κυρίες) με λουλούδι!!

Από δω και πέρα λοιπόν όλες μου οι δημιουργίες θα φιλοξενούνται και θα φωρογραφίζονται στο "ΚΟΡΜΙ"!!!!!!

Χριστιάνα μου το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φοβάμαι πως είναι πολύ πολύ λίγο!!!!!

2 σχόλια:

  1. υπεροχοοο!!!μπραβοοοοοοο!!!!εξυπνοοοο!!!!
    καλημερααααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγνώριστο το έκανες!!!!!!
    και ... μεγάλη τύχη να βρεις έναν καλόγερο για το Κορμί σου!
    Καλή αρχή στις νέες σου φωτογραφίσεις και... καλή συνέχεια με τα υπόλοιπα κορμιά που υποψιάζομαι πως θα φτιάξεις ;)
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή