Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πλεκτό Μπολερό

















Με βάση το προηγούμενο σχέδιο (αμάνικο πλεκτό γιλέκο) και μερικές μετατροπές έπλεξα και αυτό το αμάνικο "χιονάτο" μπολερό. ...... Και είναι τόσο χουχουλιάρικο!!!!

13 σχόλια:

  1. Αχ κι αυτό μου αρέσει..πρέπει να μάθω να πλέκω τελικά..φιλάκια πολλά..καλό σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τερεζουλινη μου τι κανεις...?????χαθηκαμε..... τα πλεχτουλια σου τεεεεελεια!!!!!!ποσο σου πηρε να τα φτιαξεις.....1 ωρα...η ειναι πολυ χαχαχαχα!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλως σε βρηκα!!!
    τελεια τα πλεκτα αλλα και τα δακτυλιδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ όμορφα τα πλέχτα γιλεκα σου..και πολύ χρησιμα τώρα που χειμώνιασε!!!για στα χέρια σου!!! καλως σε βρήκα ..ειδα άνοιχτα και μπήκα!!!
    γιατί δεν με αποθηκευει στο ιστολόγιό σου;;;; θα προσπαθ΄σω να σε βάλω στο δικο μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρονια σου πολλααααα με υγεια και ευτυχια!!!!!!νασαι παντα καλα!!!!!φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι όμορφα πλεχτά! Πέρασε να πάρεις το βραβειάκι σου και να παίξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μπορουσατε να μου δωσετε ανα απλο πατρον για αυτο το υπεροχο μπολερο?Γνωριζω και βελονες και βελονακι.Ευχαριστω
    ,Πηνελοπη Δουση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΠΟΛΕΡΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΩ ΧΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιάνεις 120 πόντους στις βελόνες σου και πλέκεις για 2 περίπου παλάμες φάρδος λάστιχο 2κ2α. Μετά συνεχίζεις όλο ανάποδες κλείνοντας σταδιακά τους πόντους σου δεξιά και αριστερά ούτως ώστε να έχεις 60πόντους μόνο στην βελόνα σου. συνεχίζεις με ανάποδες και 60 πόντους για περίπου 2 παλάμες και μετά αρχίζεις να αυξάνεις τους πόντους σου σταδιακά πάλι (δεξιά & αριστερά) ούτως ώστε να φτάσεις πάλι τους 120. Μόλις έχεις 120 πόντους στην βελόνα σου πλάκεις πάλι για 2 περίπου παλάμες φάρδος λάστιχο 2κ2α και κλείνεις στο τέλος το πλεκτό σου. έτσι λοιπόν έχεις ένα κομμάτι πλεκτό που έχει 2 φαρδιά λάστιχα στις δύο άκρες και στην μέση πλεκτό ανάποδες. Ενώνεις τις δύο στενές πλευρές του ενός λάστιχου με τις αντίστοιχες του απέναντι λάστιχου και είναι έτοιμο. Ελπίζω να σε βοήθησα ... καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. επιτελους βρηκα τις οδηγιες για το μπολερο που βλεπω σε ολα τα εργοχειραδικα και δεν μου δινουν οδηγιες αν δεν αγορασω νήμα...1000 ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή