Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πύλινες Δημιουργίες

Κι επειδή οι άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά την τέχνη και έχουν κατανοήσει το νόημα της φιλίας έχουν στην ψυχή και στο μυαλό τους την αίσθηση της μεταδοτικότητας και της ομαδικότητας ...... και επειδή έχω την τύχη και την τιμή να έχω συνοδοιπόρο στις δημιουργικές μου απόπειρες έναν τέτοιο άνθρωπο, την φίλη Χριστιάνα που με μύησε στον κόσμο του πυλού .... ιδού οι πρώτες μου δειλές δημιουργίες. Χριστιάνα μου σ'ευχαριστώ για την υποστήριξη, την βοήθεια, τις γνώσεις αλλά .... πάνω απ'όλα για την ζεστή και ανιδιοτελή φιλία σου! Να 'σαι πάντα καλά και ...... να ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ !!!!!!

7 σχόλια:

  1. Μπράβο κορίτσια πολύ όμορφα! Και τα δαχτυλίδια τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Μακάρι να μπορούσα να σας περιγράψω την στιγμή που ανοίγεις το καμίνι και αντικρίζεις αυτό "το κομμάτι του πυλού" που "ταλαιπωρείς" για τόσες ημέρες (μορφοποίηση, στέγνωμα, σφουγγάρισμα, χρωματισμός, ψύσιμο ....) .... συγκινήθηκα πολύ πολύ και ... κρατούσα το κεφάλι μου λέγοντας κι αυτό μ'αρέσει κι αυτό ... κι αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑ!ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑ!
    ΦΙΛΙ Χ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :) Σε ευχαριστώ! Για τόσα πολλά πράγματα... μια πιο πολύ από όλα, αυτό που με χαροποιεί περισσότερο είναι που σε γνώρισα και μπορώ να μοιράζομαι δημιουργικές στιγμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή