Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Παιχνίδια με Μπρούντζο, Αρζαντό & Χαλκό


Και τα παιχνίδια με μπρούντο, αρζαντό, χαλκό και αλουμίνιο συνεχίζονται ...... Ιδού οι νέες μου δημιουργίες!

11 σχόλια:

  1. Είναι όλα πανέμορφα, αλλά μια και έχω πάθει κάτι τον τελευταίο καιρό με τα καπέλα θα σε ξεχωρίσω το δικό σου πανέμορφο καπελάκι-καρφιτσούλα! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνονται πανέμορφες!!! Μου αρέσουν πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφα 'όλα! Μπράβο σου! Θα ξεχωρίσω κι εγώ το καπέλο καρφίτσα, χωρίς να υποτιμώ τα υπόλοιπα, μιας και οι χάντρες το κάνουν πολύ παιχνιδιάρικο και δένει ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δικό μου αγαπημένο είναι το δαχτυλίδι πεταλούδα. Δεν το έχω βγάλει από το χέρι μου! Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Καλή εβδομάδα να 'χουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι όμορφα και δημιουργικά παιχνίδια! Παρόλο που λατρευω τις πεταλούδες, θα ξεχωρίσω, όπως και η λΕλένη, το καπελάκι. Ισως λόγω πρωτοτυπίας, ίσως λογω επιθυμίας για διακοπές...Ποιός ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είναι πανέμορφα!θες να με διαφωτίσεις λίγο?απο που προμηθεύεσαι τέτοια υλικά και σε τι μορφή???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μου αρέσουν όλα, αλλά θα μου επιτρέψεις να ξεχωρίσω τις πεταλούδες, που έχω μια αδυναμία κ το "τσαπατσούλικο" δαχτυλίδι, τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κορίτσια σας ευχαριστώ και πάλι! Είναι υπέροχο να βλέπεις τον θαυμασμό που προκαλούν οι δημιουργίες σου γιατί τότε είναι που παίρνεις θάρρος και προχωράς!!! Magdalene τα υλικά για όλες τις δημιουργίες μου τα προμηθεύομαι από το κατάστημα Lucas (δες link πάνω δεξιά). Είναι ένας μικρός παράδεισος υλικών σε πολύ πολύ φιλικό περιβάλλον (όλη η ομάδα είναι εξυπηρετικότατη και γλυκύτατη. Σε κερδίζουν με την πρώτη ματιά). Το συμαντικότερο είναι πως τα υλικά που θέλεις τα βρίσκεις σε πολύ βολικές ποσότητες (για ερασσιτεχνική χρήση) αλλά και σε ποσότητες χονδρικής (για επαγγελματική χρήση). Τα συγκεκριμένα μέταλλα πωλούνται σε φύλλα (50x50cm περίπου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολα μου αρέσουν μα ..η καρφίτσα με τα γαλάζια υπέροχη .Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν μπορω να ξεχωρισω κανενα ολα μου αρεσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είναι όλα υπέροχα!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή