Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Κοσμηματοθήκη






Την Δευτέρα που μας πέρασε επισκέφθηκα το κατάστημα Lucas ...... αγαπημένο μέρος!!!! Χάζεψα με όλα τα νέα είδη (ανοιξιάτικα / καλοκαιρινά) που παρέλαβαν! ! και .... βέβαια φεύγοντας πήρα μαζί μου πολλά υλικά ..... γυρνώντας σπίτι στρώθηκα στην δουλειά και ιδού...... πώς ένα κουτί για μπουκάλια με την τεχνική του decoupage, λίγη γάζα, ξυλόκολλα και τσόχα μετατράπηκε στο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ μου σπίτι, αυτό που από δω και στο εξής θα φιλοξενεί όλες τις δημιουργίες μου!!!
Η ροζ τσόχα στο καπάκι (εσωτερική πλευρά) τοποθετήθηκε για να κρεμώ τα σκουλαρίκια ενώ η ροζ τσόχα στο κάτω μέρος κρύβει από κάτω ένα σφουγγάρι στο οποίο έγιναν τρύπες για να μπίγω τα δακτυλίδια .... στη ροζ γάζα θα ..."ξαπλώνουν" τα κολιέ και τα βραχιόλια ..... λοιπόν? τι λέτε?
Α!!!!! μην ξεχάσω ...... βασική πινελιά στο καπάκι ....... η υπογραφή μου!!!

11 σχόλια:

  1. καλημέρα!είναι πάρα πολύ όμορφη δημιουργία!Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ! Είμαι πολύ πολύ ενθουσιασμένη! Magdalene B. καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις πάρει φόρα και ποιος σε πιάνει τώρα!!! Είναι πάρα πολύ ωραίο και σου εύχομαι να μη γεμίσει ποτέ... Κάποιος πάντα να ενδιαφέρεται για την νέα σου δημιουργία και να τη διεκδικεί με το ανάλογο αντίτιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ όμορφη κατασκευή, συνέθεσες τα υλικά άψογα. και ωραία ιδέα, συνήθως τα κοσμήματα είναι πεταμένα ή σε σακουλάκια και μπερδέυονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μυρτούλα μου σ'ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου!!! Μακάρι!!!! Αλλά μην ξεχνάς πως αν δεν με εμβολίαζες με το μικρόβιο του decoupage τίποτα δεν θα μπορούσα να κάνω. Να'σαι καλά κούκλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... και σιγά μη χωρέσει το κουτάκι όλες τις δημιουργίες σου! Αφού ... μετά το pop δεν εχει stop! Έχεις τον ασταμάτητο φιλενάδα ... τα χεράκια σου έχουν πάρει φωτιά και το μυαλό σου δουλεύει 25 ώρες το εικοσιτετράωρο! Πραγματικά, το έκανες αγνώριστο το κουτί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τίποτα πιο σπουδαίο απο ένα χειροποιητο κουτί αποθήκευσης!!!! Πρέπει να φτιάξω κι εγώ ένα!!!
    Φιλιαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστιάνα εγώ ένα έχω να πω ..... μου δίνεις το σπίρτο και ....ΤΣΑΚ ..... γίνεται ανάφλεξη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Maria Z το βασικό είναι και το κόστος .... το οποίο είναι πολύ πολύ μικρό!! να φτιάξεις σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή